Адреналинка до Де Ниро

Теди и Филип Аврамов се снимаха с големия ас

Адреналинка до Де Ниро     | StandartNews.com

София.  Чарът на бившата адреналинка Теди не остави равнодушен и самия Робърт де Ниро. Красавицата, която учеше за актриса в Щатите, успя да го придума за автограф и да се снима с него. Той бил впечатлен от слънчевото й излъчване. Тя го заговорила между снимките и по панталона му имало сценична кръв. "Този човек има такава удивителна енергия, толкова харизма, че сърцето ми се качи в гърлото и онемях", разказа тя пред "Стандарт".

Във Фейсбук профила си Теди, която отдавна е гражданин на света, е написала под снимката "Не мога да повярвам! Мечтата ми се сбъдна! Той е невероятен". Двамата успели и да разменят по няколко приказки.

Актьорът Филип Аврамов също гордо отбеляза във Фейсбук снимка с Разярения бик.

В четвъртък късно вечерта двамата кино асове - Джон Траволта и Робърт Де Ниро отпътуваха от България. На летището Траволта похвали и хората, и храната, и министър-председателят Бойко Борисов. "Снимките минаха перфектно, всички са професионалисти. Надявам се да се върна за още филми", каза синеокият актьор пред bTV.  След него на аерогарата пристигна и Де Ниро. "Хареса ми страната ви. Не успях да си купя нищо, а исках да взема подаръци за децата", каза актьорът. На въпрос дали му е допаднал премиерът ни, той отговори утвърдително.
Траволта щял да пилотира половината полет, а Де Ниро сподели, че не се притеснява от това. И двамата щедро раздадоха автографи и не върнаха нито един.
Двамата снимаха у нас две сцени от "Сезон за убийства".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай