Accept забива преди Deep Purple в Каварна

Accept забива преди Deep Purple в Каварна | StandartNews.com

Добрич. Немската рок банда Ассерт ще бъде хедлайнер на първия ден на Каварна рок фест, съобщиха от пресслужбата на морското кметство, които са и организатори на традиционната вече проява. Оттам припомнят, че във втората вечер - на 2 юни, на сцената ще се качат Deep Purple, за да изсвирят не само любимите парчета, но и да направят реверанс към българската публика като представят за първи път в Европа именно пред тях новия си албум.

Освен динозаврите в рока, на феновете предстоят срещи и с други музикални величия - едно от тях е популярната група Accept, която ще видим на 1 юни. Организаторите на феста припомнят, че миналата година излезе Stalingrad, който е последното творение на Accept.

Групата не е за първи път на рок фестивал в България. През 2005 година те пяха в Каварна, а сега отново се връщат, за да изпълнят и парчета от последните няколко години. След страхотен творчески подем, се очаква групата да предаде от заряда си и на българската публика.

Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 1 и 2 юни в Каварна. Промоционални билети за двата дни вече се продават в мрежата на Eventim на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 31 януари 2013 година. След нея двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай