Коледно парти за железничарите

 Коледно парти за железничарите | StandartNews.com

София. В Клуба на железничаря в Централна гара  се проведе традиционната коледна сбирка, на която присъстваха бивши и настоящи железничари, съобщиха от пресцентъра на НКЖИ.

Гости на тържеството бяха инж. Милчо Ламбрев - Генерален директор на ДП „НКЖИ”, инж. Петър Бунев - Председател на Синдиката на железничарите в България към КНСБ, Розен Зарков – Председател на Федерацията на траспортните работници към КТ „Подкрепа”, Иво Янакиев - Председател на  НСОИЖП, Йосиф Смилов – Председател на Клуба на железничаря.

Г-н Смилов поздрави присъстващите с "Добре дошли", като изказа благодарност на инж. Милчо Ламбрев за предоставената база  за Клуб на железничаря. "Железничарската професия не е за индивидуалисти. 

Железничарите са "вързани" един за друг  като вагоните, като траверсите. Така е и в клуба - който е свикнал да живее с проблемите на железниците, той не е в състояние да се откъсне от тях”,  сподели той и откри коледната сбирка.

Приветствие към участниците в коледното тържество отправи инж. Ламбрев,  като пожела на тях и семействата им здраве, успехи през Новата 2013 година и повече поводи за празници.

С пожелания за активен живот в клуба  през 2013 година се присъедини и г-н Янакиев. 

Всички присъстващи допринесоха за коледната атмосфера. Някои бяха направили домашно приготвени сладкиши, други дребни сладки, трети баници или питки. Разбира се не липсваше и вино - собствено производство. А украсата от гирлянди, коледни играчки и красивите свещички, които горяха по масите, създаваха допълнително настроение и уют.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай