6 знака, които ангелите – пазители ни дават. Не ги подминавайте

С тях закрилниците ни помагат, когато всички други врати са затворени пред нас

6 знака, които ангелите – пазители ни дават. Не ги подминавайте | StandartNews.com

Всеки от нас има ангел-пазител. Независимо дали вярваме или не в това, още в най-древните писания се срещат разкази за знаците, които пазителите ни дават, за да ни предпазят от болести и неприятности. Днес окултистите ги обобщават с шест. С тях пазителите ни помагат, когато всички други врати са затворени пред нас. Те вървят рамо до рамо с нас по пътя към духовно ни пробуждане. И използват всичко наоколо, за да изпращат предупредителни знаци, с които ни предпазват.

Ето шестте ангелски знака, представени от сайта „Новото познание”

Неочаквана повреда на машинен уред

Може да сте на път към работата си, когато колата ви изведнъж се поврежда и спира. Първоначално вие ще реагирате за лошия късмет, който имате.

Но скоро ще осъзнаете, че така е било писано. Тази ситуация е предназначена да ви предпази от нещо, което би ви огорчило много повече.

Губене на вещи

Често пъти няма да видите положителното в това да изгубите за кратко време някаква ваша вещ ключове или портфейл.

Но когато осъзнаете, че лекото закъснение, което следва ви е предпазило от ужасяващо стечение на обстоятелствата ще бъдете благодарни на вашия ангел пазител.

Интуиция

Интуицията може да изглежда като нещо зараждащо се вътре в нас, но това може да е още по-силно чувство при общуване с ангели.

Често пъти ангелите дават знак през нашата интуиция. Всичко зависи от силата на духовната връзка между човек и божия пратеник.

Да се научим да слушаме интуицията означава понякога да останем живи.

Сънища

Нашите ангели пазители най-често комуникират чрез сънищата. Ако видите нещо в съня си, което е ясен знак за внимание се замислете. Такива сънища са необичайни е добре да осъзнаете, че това може да е сигнал за наближаваща опасност.

Гласове

Ако понякога чувате глас без да има никой около вас, не се страхувайте. Лудостта е далеч от подобна ситуация.

Просто се вслушайте се във вътрешния си глас. Той може би ви предупреждава и предпазва от някаква сериозна заплаха.

Болести

Понякога могат да ни застигнат дребни болести, предназначени да отклонят човек от пътя осеян с опасности. Те са временни и в никакъв случай със сериозни последици за хората.

Това са просто знаци за малка почивка, която не сте си дали. Сега се замислете и се запитайте честно. Колко знаци сте получили от ангелите, бдящи над вас?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай