$5 млн. за златен мерцедес

$5 млн. за златен мерцедес | StandartNews.com

Вашингтон. 5 млн. долара излиза една от най-скъпите златни играчки, по които лудват богатите фенове на ценния метал. Мерцедесът на баснословна цена е облицован с 80 килограма 22-каратово злато и 10 000 скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Далеч по-евтино излиза да повозите отрочето си в златна количка. Само 7000 долара излезе на богаташ детска златна количка, произведена през 1877 г., при продажбата й на аукцион, съобщава profit.bg. За да поносите багажа си в раница от злато пък ще трябва да броите 1650 долара. Спортните фенове могат да се сдобият със златни маратонки на стойност 5405 долара. Друг е въпросът обаче дали атрибутът от ценния метал ще може да се използва за спорт.

2500 долара трябва да платите, за да слушате любимия си изпълнител със слушалки от чисто злато. Ако наистина искате да покажете на любимата си колко много означава за вас - дайте 1,2 млн. долара за рокля от златни монети. 271 долара ще гарантират, че всяко нещо, излязло изпод пръстите ви, е златно. Толкова е цената на златна клавиатура. Спа маските със злато се търгуват по 500 долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай