4 адски дати през август. Всичко се променя

Астролозите бият аларма

4 адски дати през август. Всичко се променя | StandartNews.com

4 адски дати ни чакат през август. Месечният хороскоп за август 2023 г. ще бъде най-голямата повратна точка за тази година. Много знаци на хороскопа ще направят запомняща се трансформация, тъй като аспектите носят големи промени. Сега астролозите предупреждават за четири дати, които ще бъдат най-предизвикателни. Невниманието може да доведе до опасност и това са дните, които трябва да проверите в календарите си:

1 август – Суперлуна

Първият ден на август бе белязан от втората суперлуна през 2023 г. Ще бъде под влиянието на Водолей, което означава, че ще ни е много трудно да вземаме решения. Слабото ни място ще бъде липсата на внимание и влошаването на паметта. Астролозите предупреждават особено тези, които се занимават с интелектуална работа, защото аспектите създават проблеми, които не се преодоляват лесно. Също така възникват трудности за тези, които се занимават с творческа работа. Настроението ще е меланхолично.

13 август – Съвпад на Слънцето и Венера

Това е опасна дата, казват астролозите, защото по това време хората ще усетят най-силен прилив на сили. Тъй като Венера ще се движи ретроградно, звездите казват, че денят ще бъде изключително предизвикателен и непредвидим. Възможни са много силни промени в настроението, слабост, жажда за лоши навици. Опитайте се да се въздържате от всичко, което планирате – по-добре го отложете за друг ден.

22 август – Ретрограден Меркурий

Известният ретрограден Меркурий ще разроши нишките ни и ще замъгли умовете ни на 23 август. Той ще остане в Дева, така че все още ще бъде полезен, но ретро фазата ще направи невъзможно дългосрочното планиране. Самият ден на прехода 23 август ще бъде особено предизвикателен. Можем да очакваме големи трудности в комуникацията, в работата и по въпроси, свързани с парите, пише Atma . Разбира се, в този ден е по-добре да не харчите пари излишно.

29 август – Ретрограден Уран

Ретроградният Уран може да бъде доста неприятен. Има вероятност в този ден да се случат непредвидени неща, злополуки, много от които да имат силно въздействие върху нас. Това е време на хаос, което е по-добре да се посвети на спокойна почивка и премерен бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай