2013 носи бейби бум

Кралски особи, спортисти и кинозвезди очакват радостта на раждането

2013 носи бейби бум | StandartNews.com

Началото на календарната зима донесе прекрасна новина - Кейт Мидълтън, съпругата на британския принц Уилям, е бременна. Срокът на бременноста се определя на около 12 седмици. Засега полът не може да бъде потвърден, а някои дори предполагат, че принцесата може би ще има близнаци. В полза на тази теория говорят силните прояви на токсикоза, заради която Кейт попадна в болница преди няколко дни.

Британия ликува, а букмейкърите вече приемат залагания как ще бъде наречено новороденото (или новородените). Миналата година сватбата на двамата влюбени бе гледана от милиард зрители. Но едва сега идва дългоочакваната новина за бременността на Кейт.

През октомври неочаквано известие дойде от Испания. В телевзионно интервю певицата Шакира призна, че е бременна от футболиста Жерар Пике. Полът е известен -  двамата очакват син.  Искат да го нарекат Улисито, или Улисита, ако е момиче все пак. Папараците успяха да се доберат до лекуващия лекар на Шакира, който казва, че вероятността наследникът на двойката да е момче е 80%. Детето трябва да се появи на бял свят през януари според разчетите. Пикантност на цялата ситуация добавя фактът, че 35-годишната певица е по-възрастна с 10 години от своя любим. Но това обстоятелство не пречи на Жерар да обича всеотдайно своята избраница.

Бащинско щастие очаква през май още един футболист - нападателят на "Манчестър Юнайтед" Уейн Руни. Неговата жена Колийн  през октомври обяви в туитър  добрата новина: "През май ще си имаме нов член на семейството." Какво е да си баща, Руни вече знае. Той и Колийн имат тригодишно момченце Кай. Таблоидите отбелязват, че Колийн е доста смела жена - по време на първата й бременност Уейн се държеше не точно като бъдещ баща. Като пример - издънките му с проститутки, които лъснаха в пресата.

Попълнение в звездните семейства

През пролетта на 2013 Браян Адамс ще стане татко за втори път. Представител на 53-годишния музикант потвърди за Us Weekly, че друго бебе е на път за Адамс и неговата приятелка Алиша Грималди. Двойката вече има една дъщеря - Бъни Грималди-Адамс, която е на 18 месеца.

Адамс се пошегува с бременността на приятелката си в туитър. Той написа "или Алиша е яла твърде много шоколадов кейк, или очакваме още едно бебе. Мисля, че е бебе."

Изпълнителят на "(Everything I Do) I Do It For You" ще поднови американското си турне на 10 декември. След това през април 2013 той ще посети Австралия и Нова Зеландия.

През юли своята бременност обяви и 38-годишната Пенелопе Круз. Бащата на детето е законният x мъж Хавиер Бардем. Първото дете на двамата - Лео, се роди преди повече от година. В деня на раждането му бащата Хавиер бе номиниран за "Оскар". Майката Пенелопе споделя, че е безумно влюбена в децата: "Готова съм заради тях да забравя киното. Започнах да се радвам на най-обикновените човешки неща - да се возя с децата си, да приготвям масата за вечеря..."

Три пъти "ура" за Матю!

Баща ще стане за пореден път и бившият приятел на Пенелопе - красавецът Матю Маконахи. Това ще е третото му дете след 4-годишния син Леви и 3-годишната Вида. Всичките от една и съща жена - бразилския супермодел Камила Алвес. Обявата за предстоящото прекрасно събитие направи самият Матю в своя туитър през юли.

Пак през юли стана известно и за още едно бъдещо попълнение в може би най-скандалното семейство в Европа - това на бившия френски президент Никола Саркози и супермодела Карла Бруни. Френската преса твърдеше, че 44-годишната Карла е бременна за трети път. Самата манекенка обаче отрече. Никола и Карла са горди родители на малката Джулия, а преди нея Карла има и син. Въпреки отричането мама Карла май е готова за още едно дете. "Най-много обичам да гледам по телевизията сапунени опери с дъщеричката ми в ръце", признава Бруни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай