2013: Бейби бум на змийчета

В "Под прикритие" гърмят два пъти шампанско

2013: Бейби бум на змийчета | StandartNews.com

За някои новата година няма да донесе само нов късмет, а и нова люлка. Бебешоци са на път и повечето от тях ще се родят тъкмо когато снеговете се стопят. Те ще проплачат в годината на змията, за която астролозите предричат задкулисните интриги и преврати. Но след като краят на света беше отменен, вече нищо не изглежда толкова страшно. Да си роден под знака на водното влечуго е голяма чест. В източната култура то е символ на мъдростта. Сред известните късметлии са Мао Дзе Дун, Индира Ганди, Пабло Пикасо, Грейс Кели, Жаклин Кенеди. Всички новородени змийчета ще имат и кралски връстник - бебето на най-обичаната двойка със синя кръв Уилям и Кейт ще се появи през юли. Но съвсем скоро и принцът на Монако Албер II може да съобщи официално, че ще става баща.

Двама татковци ще черпят на снимачната площадка на "Под прикритие". Захари Бахаров ще посрещне втори наследник, а колегата му Ивайло Захариев - първия си син. Ченгето под прикритие и съпругата му Миряна вече са подготвили стаята за наследника си, който ще се появи около 14 февруари. Актьорът съобщи благата вест по забавен начин. Той публикува във фейсбук своя снимка като "бременен", а под нея написа: "Май това е единственият начин да получа и аз поздравления".

Малко по-късно се появиха и сензационните кадри на Миряна по гол корем. Двамата са запалени по фотографията, кумът им пък Иво Орешков е професионалист в жанра. Особено впечатляваща е татуировката на корема на Миряна. Цитатът от Библията гласи: "Любовта дълго търпи и е милостива - не завижда, не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се дразни, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината. Всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада."

Иво и Миряна се бракуваха официално през май и още тогава заявиха, че ще работят сериозно за бебе. Като семейна реликва в новия им дом се пази тестът за бременност.

Само около месец след това ще се появи и вторият наследник на Захари Бахаров. Нежната му половинка Диана Алексиева загатна коремчето си на премиерата на третия сезон на "Под прикритие". Тя е в страхотна форма, а втората й бременност минава много по-спокойно от първата, по време на която е качила доста килограми. Баткото Максим, кръстен на императора от тракийски произход Максимилиян, се роди на 19 юни преди две години. Както тогава, така и сега, родителите пазят в тайна пола на бебето.

За втория си опит като баща Захари се е заканил да бъде по-сериозен и по-често да е у дома си. Работните му ангажименти не му позволили да участва активно в отглеждането, но вече ще бъде различно, обещава той. Доскоро Захари се канеше да усъвършенства през идващата пролет актьорското си майсторство в Меката на театъра Лондон. Дали обаче ще успее да организира страховитата си програма - жена, деца, снимки, представления през вечер, може само да се гадае.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай