14-годишна танцьорка е най-влиятелен тийн

Мади Зиглър стана известна от риалитито "На танци с мама"

14-годишна танцьорка е най-влиятелен тийн | StandartNews.com

14-годишната танцьорка Мади Зиглър оглави класация на списание "Тайм" за най-влиятелните знаменитости сред тийнейджърите. Тя участваше в известното американско шоу "На танци с мама". След това стана известна от клиповете на изпълнителката Сиа. Младата танцьорка се радва и на много почитатели - има над 8 милиона фенове в Инстаграм, а неотдавна представи и своя линия облекла. Сред останалите влиятелни тийнейджъри на "Тайм" е синът на Уил Смит - Джейдън, който се набива на очи с бунтарските си нагласи срещу масовата култура. Американската актрисата Клоуи Грейс Морец, гаджето на Бруклин Бекъм, е обявена за кралица на критиката. Тя е известна в социалните мрежи с това, че не пропуска да коментира - от политика до голите снимки на риалити звездата Ким Кардашиян.

Звездата от "Игра на тронове", 19-годишната Мейзи Уилямс, също е в калсацията. Тя е известна с позицията си по сериозни теми като бежанската криза и феминизма. Там е и най-младата носителка на Нобелова награда за мир Малала Юсуфзай.
В топ 5 списанието поставя дъщерите на Барак и Мишел Обама - Саша и Малия. "Тайм" изтъква, че двете са се превърнали в модели за подражание на много млади чернокожи жени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай