Достойна за Холивуд! Софка се похвали с ново златно бижу

Ето какво представлява тази вещ

Достойна за Холивуд! Софка се похвали с ново златно бижу | StandartNews.com

Новият аксесоар на певицата Софи Маринова е микрофон от 14-каратово злато. Тази нейна придобивка не остана незабелязана от публиката. Този път той е придружен и от стойка, направена от благородния метал. Новата придобивка на Софи е достойна за холивудските звезди. Микрофонът е с изключително деликатна и изчистена визия, без излишна помпозност, разбира се, няма как да остане незабелязано златното му 14-каратово покритие. Цената на подобен аксесоар е петцифрена, което го прави истинско бижу, достойно за изпълнителка от ранга на Софи.

Маринова е първата у нас, която преди няколко години за първи път пя на сцената с позлатен микрофон. Малко преди това тя се изявяваше и с друг, който беше покрит със стотици камъни. Този път обаче става дума за специална изработка от чисто злато, като към него има и стойка, която по подобие е покрита с благородния метал.

Самата Софи Маринова твърди, че е добре микрофоните, с които пее един изпълнител, да се сменят на определен период от време, именно това била и причината специално за нея да се направи по поръчка нов, много по-добър от предишния. За Маринова това не е проблем, тъй като е една от любимките на публиката. „Златен микрофон за златен глас“ коментираха феновете й след участието, които се забавляваха с изпълненията й до ранните часове на нощта, пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай