12 успели жени стават модели

12 успели жени стават модели | StandartNews.com

12 успели жени стават модели за колекцията "Равноденствие" на дизайнера Денислав Трандев. Всяка от тях ще дефилира с одежди, които кореспондират - според визията и философията на автора - на небесния знак, под чието влияние е родена. По котешката пътечка се очаква да минат еви от сцената и екрана, от бизнеса и политиката. Между тях са астроложката Оксана, актрисата Гергана Стоянова, тв водещата Ева Кикерезова... Любопитен в арт акцията е не само кастингът.

Тъканите, цветовете, аксесоарите и кройките са съобразени с особеностите на съответната зодия - както и самата манекенка. Известният режисьор Стилян Иванов пък ще "произведе" 3D мапинг зрелище. Денислав Трандев споделя: "Сляпото следване на модата понякога ни отдалечава от нашата същност. Експериментът да се позова на класиката в астрологичните познания за себеизразяването - без да пренебрегвам "последните писъци" в - ще предизвика естетска тръпка най-вече у дамите, които са изкушени от посланията на знаците".

Секси екзотика по Мария Диомова

Мария, дъщерята на култовия музикант и композитор Стефан Диомов, сътвори колекция в стила на висшата мода. Дизайнерката от морския град комбинира загадъчност, екзотика, еротика в тоалетите, решени в атмосферата на Холивуд. За фотосесията на Иван Славов в "Роял касъл" в Елените позира Гергана Стойкова от "Интерсаунд" - подгласничка на "Кралица на Бургас 2014" и уважавана лекоатлетка. Тя влиза в ролята на изкусителка, ледена кралица и огън жена.

Преобразиха Нели Топалова и Жана Бергендорф

Актрисата Нели Топалова и певицата Жана Бергендорф бяха разкрасени с любимите процедури на Селин Дион на дамска сбирка в София. Дамите от сцената и екрана попаднаха в ръцете на Дженни Ма, експерт от Галери Лафайет в Париж. И за отрицателното време получиха свеж, тонизиран и сияен вид на кожата с експресните терапии, които са патент на специалиста по генетика Кристиан Бретон. Лицето на Нели блесна с помощта на злато и хайвер, а околоочният контур на Жана се промени за минути след "ледена oбработка". Дженни призна, че Ашли Олсън, Синди Крауфорд и Кортни Кокс ползват същите иновативни формули.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай