1000 дами луднаха по "Чипендейлс"

1000 дами луднаха по "Чипендейлс" | StandartNews.com

Най-горещите мъже в света се събличаха два часа

Мачовците останаха дибидюс в "Маринела"

Какво може да накара хиляда жени да крещят като луди едновременно? Отговорът е ясен - стриптийзьорите от най-известната мъжка трупа за секси танци "Чипендейлс". Те разгорещиха на макс тукашните си фенки, препълнили зала Efe на хотел "Маринела".

Възпламеняващото шоу беше експлозия от гъвкави тела, перфектен тен, гладка като огледало кожа, опъната върху стегнати мускули. Всичко това умножено по 8 - толкова бяха страстните момчета, които блеснаха у нас за първи път в продължение на два часа. Юнаците разкършиха снаги като юпита по сака, а после - само по папийонки, като строители само по каски, а накрая - както майка ги е родила. Всеки член на групата се оказа още певец и актьор. Адамовците избраха дами, които се качиха на сцената и станаха част от спектакъла "Break The Rules". След овациите най-горещите мъже в света направиха специален жест към родните загорели почитателки - снимаха се с всяка и раздаваха фотографи върху легендарния си календар. "Догодина ще се видим отново", обещаха на раздяла момчетата. Шоуто в София беше последна спирка от европейското им турне, преди "Чипендейлс" да се завърнат в Лаг Вегас.

Първият техен състав излиза под прожекторите през 1979 г. Бързо се превръщат в поп културен феномен, откривайки собствен клуб в Ню Йорк и обикаляйки целия свят. Шоуто им е определяно като най-доброто забавление за жени. За спектаклите им в Лас Вегас към тях се присъединяват знаменитости от различни жанрове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай