10 начина да загърбим скуката в секса

Дами, вземете в свои ръце бъдещето

10 начина да загърбим скуката в секса | StandartNews.com

Много двойки са превъзмогнали кризата, породена от скуката и рутината и са продължили напред. Ако наскоро сте гледали отново „Любовна терапия“ с изключителните Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс, със сигурност сте разбрали каква е схемата, по която можете да се измъкнете от капана на съпружеското и въобще на дългогодишното партньорско еднообразие. Ето няколко съвета на психолози и сексолози – досущ като спеца във филма, който спаси брака на героите.

1. Не забравяйте, че страстта не изчезва – само се покрива с прах в някой от ъглите на душата и тялото ви. Постарайте се да я измъкнете от там и да я освежите. Кой казва, че сексът е вървежен само при 20 и 30-годишните. Напоследък експертите твърдят, че истинската еротика започва доста след това – над 40 и над 50. Така че, дами, смело се заемете с ренесанса в леглото.

2. Не мислете за излишните килограми и бръчките, когато ви се прииска да се отдадете на любовни ласки. Необходими са ви само желание, добро настроение и свободно време, което всъщност е най-големият лукс в цялата ситуация. Защото ако бачкате от сутрин до вечер, въобще не ви е до секс. Гледате само да се доберете до някое кресло, за да разпуснете с чаша вино в ръка.

3. За да бъде всичко окей и в увертюрата, и в самото действие, не бива между вас и партньора ви да има и сянка на недоволство от предишно общуване – иначе всичко ще отиде по дяволите.

4. Не заливайте с потоци от информация за проблеми мъжа до вас. Колкото и да е възпитан, надали му се иска цяла вечер да слуша за кретенизмите на колегите ви в офиса. Как искате той да ви погледне с мерак за секс, след като не спирате да му надувате главата със случки и персонажи.

5. Сутринта поднесете на партньора си кафе в леглото. Вечерта - чаша вино.

6. Преди време се тиражираше една много „брадясала“ закачка: Жени, не отказвайте на мъжете си - те само това чакат. Призивът е винаги актуален, втората част от закачката ще коментираме друг път. Важното е да не пренебрегвате порива на другия – и да прибавите и своя към неговия. Тогава ще има качество – в секса то невинаги е равно на количеството.  

7. В секса и в бизнеса се заявяват намерения. Така че информирайте мъжа си, че се прибирате, за да приготви лед за шампанското. Вие пък бъдете в пълна форма от главата до петите – и изключете телефони, чатове, социални мрежи и други досади, които могат да ви отклонят от главното. А то е секс.   

8. Когато настъпи часът на истината, бъдете на ниво – по възможност не използвайте претоплени еротични номера. Старайте се да бъдете „Мис Изненада“, „Мис Интуиция“ и „Мис Загадка“ взети заедно. Тъкмо този коктейл ще ви осигури така жадуваното опиянение.   

9. След като сте се убедили, че все още можете да дърпате конците в играта на секс, не се връщайте към предпочитаната си ситуация вкъщи – да бъдете дружка със съпруга си. Подобно приятелство действа като антиафродизиак.

10. И ако всичко до тук ви се стори прекалено продължително и досадно, просто посрещнете мъжа, с когото сте заедно, по риза на голо. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай