Петък,

10 чудодейни места в България чистят магия. Разкри ги Жената Чудо

От: СТАНДАРТ -
2545
10 чудодейни места в България чистят магия. Разкри ги Жената Чудо
A
A
A

10 чудодейни места в България чистят магия. Това твърди Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената чудо, пише в. „Ретро”.

Евелина е родена в китното градче Кюстендил през 1962 г. Още от дете проявява странности в характера си –умее да се усамотява и медитира по свой собствен начин, без да знае за способностите си. През 2000 г. присъства на международна конференция по скенер терапия, където нейната биоенергия е изследвана с високочувствителен апарат, показващ състоянието на аурата и биоенергията.

Изследването доказва завидно висока стойност на показателите, които поставят Евелина Лютова на едно от първите места в света в списъка с най-силните хора със способности за биоенергийно терапевтично и успокоително въздействие.

От нейните свръхвъзможности често се възползват и много популярни българи. „Търсят ме много известни личности, но нямам позволение за всички да говоря. Но за тези, от които имам, мога да спомена – Сашка Васева е моя клиентка и впоследствие приятелка. Благодарение на моята намеса се роди преди години нейната дъщеричка. Мими Иванова и Развигор Попов също са се обръщали към мен и са ми големи приятели. Има и политици, депутати, но нямам право да кажа техните имена – все пак това са хора, които вярват в моите способности и се допитват до мен“, коментира Лютова.

За чистене на магия тя препоръчва посещение на няколко чудотворни места в България, които имат мощна енергия. „Това са Белинташ и Бегликташ, Зайчи връх край Сливен, Кръстова гора, Рупите, Преподобна Стойна (църквата ѝ), гробът на св. Йоан Рилски, Седемте рилски езера, пещерата Проходна до с. Карлуково, Стобските пирамиди. Там има енергийни портали от Земята, които отиват и във Всемира. Това са портали за мощна енергия, с която хората може да се зареждат. И затова на такива места хората се чувстват в едно безвремие, не им се тръгва оттам“, обяснява Лютова.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com