Звездите от "Хари Потър" отново заедно. Какъв е поводът?

Специалното издание „Завръщане в Хогуортс” събира Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън

Звездите от "Хари Потър" отново заедно. Какъв е поводът? | StandartNews.com

След събирането на актьорите от „Приятели” и завръщането на „Сексът и градът”, стрийминг платформите готвят нова изненада за всички фенове на „Хари Потър”. По повод 20-ата годишнина от премиерата на първата част от филмовото студио, създало поредицата за младия магьосник, са поканили актьорите Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън да заснемат специален епизод , в който да пресъздадат някои от най-емблематичните сцени в продукцията.

Днес беше разпространен и първи трейлър на специалното издание, което ще се излъчва на 31 декември. Лентата се казва „Завръщане в Хогуортс”, а от кадрите става ясно, че в нея ще участват още Гари Олдман, който влезе в ролята Сириус Блек, както и Хелена Бонам Картър, изиграла злодейката Белатрикс Лестрандж. Зрителите ще могат да видят още актьорите, изиграли Волдемор, Хагрид, Драко Малфой, Джини, Фред и Джордж Уизли, Невил Лонгботъм и Луна Лавдгууд.

Първоначално трейлърът показва тримата актьори, изиграли главните роли във филма, които разговарят в Голямата зала на замъка Хогуортс. След това кадрите проследяват звездите, които посещават знакови места от поредицата – като Диагонали или Перон 9 ¾. Накрая всички се събират в училището за магьосници, за да празнуват.

Според „Ентъртеймънт Уийкли” епизодът ще разкрие нови подробности около заснемането на поредицата, предава Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай