Звезди борят нещастни любови

Ники Михайлов иска обикновено момиче, Риана се подлага на лечение

Звезди борят нещастни любови | StandartNews.com

София. Дори и звездите не могат да избягат от любовта. Те попадат в мрежите й, чувствайки се безкрайно щастливи с пърхащите пеперудки в стомаха. Често обаче страстите водят и до разочарования, а след това и до раздели. И понеже всеки страда, независимо колко пъти е играл в сериал или е пял на сцена, се допитва до лековете, елиминиращи несгодите на душата и сърцето.

Диляна Попова често е коментирала, че не й върви в любовта, въпреки зашеметяващата й външност. Актрисата, модел и дизайнер засега е решила да не се обвързва сериозно, тъй като жълтите медии често пускали злостни коментари по темата. И не само заради това. След като премина през гореща любов с бившия фронтмен на "Д2" Дичо, а вестниците я изкараха гадже с Асен Блатечки, красавицата потърсила съвет от първите си дружки Яна Грудева и Маринела как да преодолее любовните разочарования. Те, без да се замислят, я посъветвали да се отдаде изцяло на работата си. И това помогнало. Именно така се пръкнала фешън марката на Диляна. Мотото й било напълно в унисон с отърсването на Попова от любовната тъга - "Свободният дух на младото поколение."
Риана също се опитва да превъзмогне новата-стара тръпка Крис Браун. В началото на тази година те подновиха връзката си въпреки побоя, който певецът й нанесе през 2009-а в навечерието на церемонията "Грами". Известно време твърдяха, че се чувстват страхотно заедно, но химията между тях отново не сполучи

Неотдавна Браун сподели в интервю, че с барбадоската красавица са скъсали, а той ще се върне при модната дизайнерка Каруече Тран. Много медии потвърдиха, че изпълнителката на Umbrella страда по "любовта на живота си" и дори е готова да влезе в клиника за разбито сърце. Там тя ще започне програма от 12 стъпки, която наподобява на рехабилитацията за алкохолици и наркомани. Това ще се случи в клиниката "Ранч" в щата Тенеси след световното турне Diamonds. Според близки на певицата тя все още е отчаяно влюбена в бившия си и след като се свързала с психолози, решила да опита с програмата за нещастни влюбени. През това време ще се успокоява и с конна езда.
Глория освежава разбитото си сърце с пътешествия. След последното си разочарование тя реши да обиколи магазините из няколко европейски столици, надявайки се мъката да отшуми. Говори се, че краят на лудата й любов със сръбския богаташ Горан я извадил от релси, но напоследък усмивката пак е разцъфнала върху лицето й. Скъпият шопинг също си казал думата. Нейни близки разказват, че Глория можела с дни да обикаля магазините да мери и да купува. Певицата хвърляла луди пари по бутиците.

Дъщеря й Симона също се оказа подвластна на любовната депресия. Сладураната реши да използва по-евтин, но много тиражиран сред тийнейджърите метод да бори мъката си - като споделя текстове на песни във Фейсбук. Нейни приятели от социалната мрежа я хванаха да публикува част от стиховете на хита "Само мене нямаш" на Анелия. Цитатът завършвал с намръщени емот икони, подсказващи безнадеждна влюбеност и страдание.

Люис Хамилтън също не успява да прескочи мъката по котенцето Никол Шерцингер. Неговата рецепта била много тренировки, а след това луди купони. Той дори беше заловен да разпуска с Риана в имението на Хю Хефнър. Това обаче не успяло да отърве пилота на Формула 1 от мрачните мисли, за които свидетелстват сърцераздирателните съобщения в Twitter: "Ако някога намерите някой специален, никога не го пускайте да си тръгне! Няма нищо по-важно от това". Мъките му изглежда съвсем скоро ще бъдат утешени отново от обятията на Никол, тъй като самата тя твърди, че се чувства много самотна след раздялата им. Цвети Пиронкова също лекува разбито сърце с тренировки

Това е нейният начин да избяга от любовните разочарования, които я връхлетяха тази година. Доскоро името на най-добрата ни тенисистка бе свързвано с италианския й колега Фабио Фонини. Двамата обаче вече не са заедно, тъй като плейбоят се е върнал при старата си любов Светослава Симеонова. Преди романса с италианеца Пиронкова прекрати дългата си връзка с Михаил Мирчев. Бившият кадър на "Локомотив" Пловдив бе изловен в изневяра. Цвети в момента е изцяло отдадена на спорта.

Ан Хатауей е автор на колоритен метод за отърсване от любовната мъка. Тя е попила хумора от комедийните си героини. Според нея разочарованието не е причина да се страхуваш от нова любов, а лошият опит води до подготовка за следваща по-успешна връзка. "В живота всичко има две страни: тъжна и весела. Хубаво е човек да умее да вижда по-често веселата".

Ники Михайлов ще се впусне в невероятен ваканционен маратон, за да избяга от дертовете по жените около него. С Алисия няколко пъти се събираха и късаха. Ники и Петко Димитров бяха засечени да обикалят по нощните клубове. Пред познати Ники категорично е отсякъл, че му е поомръзнало от флиртове с нашумели жени и имал нужда от "обикновено" момиче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай