Зумба флашмоб с Рамон Мартинес на Francofolies 2023 в Пловдив

Енергичният еквадорец заформя масови танци преди GENTE DE ZONA на 17 юни

Зумба флашмоб с Рамон Мартинес на Francofolies 2023 в Пловдив | StandartNews.com
  • Енергичният еквадорец заформя масови танци преди GENTE DE ZONA на 17 юни

Десет дни остават до старта на най-любимия фестивал за френска музика и култура у нас - Francofolies de Bulgarie 2023 в Пловдив!

В атрактивната музикална програма на двудневния фестивал се включват и латински чар и усмивки в ритъма на зумба фитнеса. Екип от инструктори по спортни танци начело с Рамон Мартинес, който умее да създава неповторим тонус, енергия и добро настроение, ще завихри публиката със своята хореография на Гребната база в Пловдив на 17 юни. 

Магнетичният Рамон Мартинес, наложил се като един от най-харесваните и обичани инструктори по танци у нас, ще пренесе публиката на Франкофоли в един от своите класове по зумба. Еквадорецът води ZUMBA FITNESS от 2012г. Смесва различни латино стилове, като меренге, салса, кумбиа, регетон, включвайки т.н. комерсиална музика – Gente de Zona, Daddy Yankee, David Guetta, Avicci и др. В основата на неговите класове е хората да усетят силата и същността на ZUMBA FITNESS, да се забавляват по време на тренировка и да напредват към постигането на добрата форма.

Именно, преди на сцената да се качат GENTE DE ZONA - кубинските регетон майстори, които идват за пръв път в България, Рамон ще направи любопитен масов танц на Гребния канал, който не бива да пропускате. Припомняме, че изпълнението на носителите на шест латиноамерикански Грами, е първото от тяхното европейско турне и стартира от Пловдив и Франкофоли!

Останалата част от професионалистите, които ще участват в танцовия парти-фитнес акт са Николина Граматикова, Пепи Костадинова, Мария Аврамова и Маргарита Масларова.

Николина Граматикова е част от Zumba® Instructors Network от седем години. Участва във фестивали, танцови събития и организира такива. Танцувайки, се чувства свободна и всяка една тренировка провежда с огромно желание и любов, за да предаде емоцията с всички в залата.

Пепи Костадинова е професионален танцьор и преподавател по латино, бални танци и зумба. Танцува от петгодишна и развива своя талант като участва в множество български и чуждестранни състезания. През 2020 година е номинирана за награда “Златна муза” за хореограф в областта на модерното танцово изкуство. 

Мария Аврамова е танцьор и преподавател в школа по съвременни и хип-хоп танци, хореограф на детски концерти, а от 2011г. става и зумба фитнес инструктор.

Маргарита Масларова има няколко титли от национални състезания по спортна аеробика, с която се занимава от ранна детска възраст. Тя е републикански вицешампион за девойки, републикански шампион в категория тройки, участва на Световно първенство за юноши и девойки в Лос Анджелис през 2000 г.

Пълната програма за Франкофоли е вече налична тук.

Припомняме, че билетите са в мрежата на EVENTIM на https://bit.ly/FrancofoliesPlovdiv2023, в ЕPAYGO - Билети и Събития на https://bit.ly/Francofolies2023 и на касите на EasyPay в цялата страна.

Последни новини и програмата по дни за фестивала е на:

www.francofoliesbg.com и https://www.facebook.com/francofoliesbg.

Френският фестивал Франкофоли се провежда на Гребната база в Пловдив – най-стария жив град в Европа. Събитието е част от програмата „Наследство 2023“ на Фондация „Пловдив 2019“ и се осъществява с любезната подкрепа на Община Пловдив и с медийното партньорство на Радио ENERGY и Радио и Телевизия CITY и БТВ Медиа Груп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай