Жулиет Бинош е в София

Актрисата започва снимки днес в Бояна

Жулиет Бинош е в София | StandartNews.com

Жулиет Бинош е вече в София. Актрисата пристигна в понеделник вечер в пълна тайнственост. Тя е тук за снимките на филма "Никой не желае нощта". Звездата от "Шоколад" и "Взлом" се настани в Гранд-хотел "София".

Камерите се завъртат в сряда в студията на "Ню Бояна". За целта са издигнати уникални декори, по които е работил сценографът художник Ален Бене. Майсторът има награда "Гауди" и номинация за "Гойа", работил е и по "Вики, Кристина и Барселона". Ален е за втори път у нас - миналата година работи по "Илайза Грейвс", за който в София пък беше Кейт Бекинсейл.

"Никой не желае нощта" е режисирана от испанката Изабел Кошет. Японката Ринко Кикучи и Гейбриъл Бърн са другите звезди, които най-вероятно също ще пристигнат скоро у нас. Изпълнителен продуцент е Андрес Сантана, който започва работа по филма още преди две години. Копродуцент е испанката Антония Нава, а от българска страна - Ариел Илиефф и Димитър Гочев.

Историята, вдъхновена от живота на известния полярен изследовател Робърт Пири, се случва през 20-те години на миналия век. Две жени са влюбени в него. Те са обитателки на два различни свята, които се борят за оцеляването си в едно от най-негостоприемните места на земята - Северния полюс. Зрялата, но наивна Жозефин (Бинош) е последвала любимия си, който е полярен изследовател. Мъдрата за възрастта си ескимоска Алака (Кикучи) носи детето на същия мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай