Жерар Депардийо влиза в анимация за възрастни

Разработката на проекта току-що е започнала

Жерар Депардийо влиза в анимация за възрастни | StandartNews.com

Жерар Депардийо ще бъде главният герой на анимационния сериал за възрастни “Depardieu seul le sait!” (Само Депардийо знае), съобщава “Lalibre.be”, цитирана от РИА Новости. Според изданието, разработката на проекта току-що е започнала. Поредицата ще бъде реализирана и популяризирана от продуцентската компания „Toon factory“.

Известно е, че илюстрациите ще бъдат създадени от близкия приятел на Депардийо, дизайнер и режисьор Матийо Сапен. Той е и автор на комикса „Gérard, cinq années dans les pattes de Depardieu“ („Жерар, пет години с Депардийо“, който беше публикуван през 2017-а). За сюжета все още се знае малко. Очаква се шоуто, което ще включва 52 епизода от по три минути, да разкаже забавните инциденти на актьора в „искрена, понякога поетична“ форма. Други подробности, включително датата на премиерата, все още не са разкрити.

„Ще ви накараме да видите света такъв, какъвто го вижда Жерар, без филтри и без украса“, казва Тиери Бертие, съосновател и главен изпълнителен директор на „Toon factory“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай