Юлиан Вергов се готви за екшън

Звездата на Народния театър пробва мерника си на стрелбище

Юлиан Вергов се готви за екшън | StandartNews.com

Юлиан Вергов реши да пробва колко му е точен мерникът и се развихри на открито стрелбище. Звездата на Народния театър вероятно се готви за снимките на екшън. Върху споделения в социалните мрежи кадър написа единствена дума - "Тренирам".

Вергов още от началото на кариерата си в киното е държал доста оръжие в международните продукции, произвеждани у нас. Заради мачовската му визия често го канят тъкмо в този тип ленти. Здравите му мускули и бързите му рефлекси пред камерите пък са резултат от дългогодишните му подвизи в екстремните спортове, с които заразява дъщеря си Алена и жена си Ирина.      

В момента Вергов е на турне из цяла България с филма „Пепел върху слънцето“, където отново играе лекар. Неговият доктор Стефанов не може да преглътне смъртта на свой пациент и посяга на живота си, а разследващата журналистка Антония (Силвия Петкова) първо го преследва заради трагедията, а след това го реабилитира. Следващата кинопремиера на Вергов е "Петя на моята Петя" - драма за живота на покойната поетеса Петя Дубарова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай