Юлиан Вергов с две красавици в нов сериал

Хърватската звезда Ива Михалич и Ани Пападопулу блестят в компанията на актьора, който този път е ченге

Юлиан Вергов с две красавици в нов сериал | StandartNews.com

Юлиан Вергов е разследващ полицай в поредния сериал на Нова телевизия. Топ актьорът, който засега отказва да облече розовите одежди на прочутия доцент Банков в „Откраднат живот“, с хъс влиза в крими сагата с работно заглавие „Отдел издирване“.  Пред камерите той пак е двойка с Ани Пападопулу – както и в лекарската поредица - и пак става неин бивш съпруг. Те се разделят, когато се случва непоправимото с дъщеричката им. Трагедията ги отдалечава с години един от друг. Събират се, за да разберат, че детето им е било убито – и за да се впуснат в търсене на убиеца. Момиченцето се появява в сюрреални сцени в стила на „Туин пийкс“, а тази важна за сюжета задача е възложена на Вая, по-малката дъщеря на Лара Златарева.

Още една впечатляваща жена има главна роля в бъдещата продукция – хърватската звезда Ива Михалич, която натрупа висок рейтинг в „Успех“ на НВО с режисьор Данис Танович, притежател на „Оскар“ за филма си „Ничия земя“.            

Засега се знае, че екипът, който произвежда екшъна за Нова, начело с Димитър Димитров и Александър Чобанов, подписали и „Дяволското гърло“, работи за 13 епизода. Сред другите актьори са Елена Телбис и Христо Петков, също от Народния театър.

През 2021-а по Нова очакваме сезон 11 на „Откраднат живот“ и свежи участници в живота на частната болница „Света Анастасия“, между които е и Александра Сърчаджиева. Любопитно е дали някои от старите муцуни ще се завърнат на арената, която напуснаха поради стечение на обстоятелствата: Ернестина Шинова - ангажирана с грижи за родителите си, Ралица Паскалева – не успяла заради пандемията да замине с мъжа си за Русия, Диана Димитрова - чиято героиня трябваше най-после да забременее в момента, в който екраннят й партньор Велислав Павлов отиде да снима ретро драмата с елементи на фентъзи в шест части за БНТ „Порталът“.

Започнаха снимките на „Братя“ 2 и на „Ол инклузив“ 3, който обаче щял да бъде с минус три централни образа - Вики, Сашко и Елица. Двете деца и атрактивната дама дори не знаели, че вече не фигурират в плановете на продуцентите. Как двете семейства, около които се върти комедията, ще продължат действието без отрочетата си, засега може само да се гадае. Елена и Пламен Сиромашки - София Маринкова и Любен Кънев - са родители на малкия Сашко, а Елица и Емил – Елени Декидис и Явор Борисов - на Вики. Една от хипотезите е, че Елица вероятно ще напусне мъжа си, въпреки че двамата се сдобриха секунди преди развода. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай