Йори от "Сървайвър" е гола в нов филм

Йори от "Сървайвър" е гола в нов филм | StandartNews.com

Хамелеонът, истеричката, най-злобната, най-добрата: оценките за Йори от "Сървайвър" са на двата полюса. А Йорданка Николова вече е забравила за интригите от риалити шоуто и е решила да се насочи към съвсем ново поприще. Агресивната хубавица се е снимала само по парфюм в нов филм, където си партнира със Стоян Радев, Гергана Плетньова и Силвия Петкова. Лентата е на младия режисьор Андрей Андонов и носи името "No one" ("Никой"). Героинята й във филма по съвпадение също иска да стане актриса. "Още в първия снимачен ден Йори трябваше да заснеме сцена, на която е чисто гола и е заобиколена от 20 души. Тя се държа така, сякаш го е правила години наред. Има талант за актриса и то на супер високо ниво", похвали я Андонов.

Йори обяви в студиото на "Преди обед", че все още има проблеми с контузията на крака си, която получи при една от инфарктните игри в риалитито.

"Глезенът ми беше обездвижен. 3 месеца по-късно само пръстите ми започнаха да се местят. Сега не е възстановен докрай", каза тя. Николова обяви, че агресивното поведение в риалитото е част от характера й, но все пак е преувеличавала и е играела роля.

"За сина си бих убила човек", не се колебае тя. Относно доходите й, които втрещиха всички на камбоджанския остров - 7-8 хиляди лева на месец, Йори обясни: "Занимавам се с рециклиране на отпадъци. Работата ми се изразява да бъда посредник между фирмите". Николова хвърли светлина и върху 60-годишния си любовник, заради който се скара с друга участничка в "Сървайвър" - Дамяна Матева.

"Имахме връзка шест години. Вече не сме заедно. Но това е човек, който страшно много съм обичала и държа на него до ден днешен. Той ме подкрепи в трудни моменти, помогна ми да изградя характера си. 30-те ни години разлика никога не са ме притеснявали. Когато има любов, тези неща нямат значение", разказа тя. Ръсел Хенц, един от най-добрите сървайвъри, както и виден злодей в американското издание на формата, пък направи видеопризнание: "Аз съм разведен в момента. Свободен съм и харесвам Йори. Писахме си с нея. Може някой ден да се срещнем и да си направим сървайвърски бебета!". Според него Йори далеч не е злобен участник, както бе възприемана от останалите.

"Стори ми се голяма сладурана. Ако играех заедно с нея, щях да я обгрижвам, понеже е от моята порода. Дано направят международен сървайвър - аз ще го спечеля, понеже съм най-добрият", скромно заяви Хенц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай