X Factor се раздели с темпераментната Виктория

X Factor се раздели с темпераментната Виктория | StandartNews.com

София. В петък вечер от музикалното шоу X Factor си тръгна колоритната рускиня Виктория Куприна. Тя отпадна от надпреварата след музикален двубой с Пламен Миташев. „Не се притеснявам от това, че отпаднах от X Factor, защото не ме е срам от нито едно мое изпълнение. Към всяко от тях подходих с огромна любов, много работих и се старах", каза Виктория, която гостува в предаването „Събуди се" на Нова.

„Мисля, че всички зрители видяха това. Много съм благодарна на Любо, който каза много хубави неща. Животът продължава", добави усмихнатата рускиня. Снощи нейният ментор – Любо Киров каза, че иска именно тя да остане в шоуто, но колегите му избраха Пламен да продължи в шоуто.

„Тепърва нещата ще се развиват в това да правим шоу, като цяло. Смятам, че сме изключително заредени с енергията и с нужния талант, с тази емоция, която е необходима, за да предаваме такива неща на публиката, които да я радват", каза Георги- съпругът на Виктория, който бе заедно с нея в студиото.

„В Русия имах кариера, но нямаше никой, който да ме подкрепя така. В България Жоро направи всичко, за да се чувствам комфортно. Именно любовта ме доведе тук", каза развълнувано Виктория и се зарече, че ще търси нови възможности за изява в страната ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай