X factor навъртя 2500 км

X factor навъртя 2500 км | StandartNews.com

Екипът на X factor е навъртял 2500 километра из страната, за да прослуша на кастингите кандидатите за звездна кариера. Заки е съдията, който е най-благосклонен към участниците, а Саня е най-взискателна към тях. Мария и Любо са балансирани в оценките си, гласи статистиката на шоуто. По време на прослушванията Любо прави спонтанен дует с кандидат, който пее негова песен - "Без теб". Парчетата, които най-много участници избраха да представят на кастингите, бяха на Джеси Джей, Риана, Алиша Кийс, Адел, Уитни Хюстън. Най-дългият снимачен ден е продължил 24 часа. Водещите Мария Игнатова и Алекс Раева стоически издържат на високите токчета, на които са обречени през цялото време.

Най-възрастният участник бил на 76 години, а най-малкият на 4. В шоуто се явили и кандидати, които имат известни родители - дъщерята на Ваня Щерева, треньорът на Кубрат Пулев, дъщерята на Господин Господинов-Гепи от група "Стейн", сестрата на певицата Криста.

Любо получил обяснение в любов, Мария - кошница с червени рози от таен обожател, а участник й изпя "Аве, Мария", след като отпадна.

Участникът с най-голяма агитка (около 15 човека) бил 20-годишният Ангел от Варна, който в деня на кастинга имал рожден ден. Мария предложила журито да му направи подарък и Ангел си тръгнал от сцената с 4 пъти "Да".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай