Вулева старша влезе в Къщата с минижуп и куче

Вулева старша влезе в Къщата с минижуп и куче | StandartNews.com

Майката на Албена Вулева влезе във "ВИП брадър" и официално стана част от съквартирантите. Зрителите бяха шокирани от външния вид на Людмила Захажаева. Тя се появи в Къщата с кучето си Исай на ръце и ултра минижуп. Малко преди това рускинята размаха пистолет играчка пред шашнатия Ники Кънчев. "С него ще пазя Тачо", обясни екстравагантната родителка и обеща да бъде естествена вътре.

Два дни преговори бяха необходими на рускинята, за да каже "да" на продуцентите. Говореше се, че изискванията на устатницата са цял куп.

Изненадата беше голяма за съквартирантите, защото никой не успя да разбере коя е Захажаева. Албена се изчерви при вида на майка си, но дълго време не я представи на останалите. Впоследствие Людмила обяви коя е и запозна компанията с кучето си. Тити Папазов пък излезе, за да спасява баскетболния си отбор "Левски".

Тачо пое цялата власт, дадена му от шоуто, и стана диктатор. Той и първата дама Жени Калканджиева определено вбесиха всички с техните изисквания. Те измисляха всевъзможни гадости и останалите бяха длъжни да се съгласяват. Мъжете трябваше да се обръснат до голо, а жените останаха без грим и нокти, но Зорница реши, че няма да изпълнява заповеди. "Аз съм от семейство на милионери и някой със средно образование няма да ми казва какво да правя", заяви Линдарева и диктаторът веднага я вкара в затвора за неподчинение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай