Военният театър посреща феновете с "Черна комедия"

В летния маратон на трупата гледаме само хитове

Военният театър посреща феновете с "Черна комедия" | StandartNews.com

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отваря врати с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар.

В знак на огромна благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката трупата обещава истински маратон от усмивки, опустошително забавление и невероятни емоции.

Дългоочакваната среща със зрителите стартира с комедията, която вече няколко години изпълва театралните салони из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти – „ЧЕРНА КОМЕДИЯ”. А актьорите от спектакъла

„КАФЕ С ПРЕТЕНЦИИ” ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра на откритата сцена в „СОФИЯ ТЕХ ПАРК”, готови да върнат отново усмивките на лицата им след напрегнатите месеци.

В летния маратон, с който Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще посрещне своята публика са включени още от любимите на зрителите комедии: „АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ”, „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ”, „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО”, „ШВЕЙК”, „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ”, „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН”, „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА”.

Още с отварянето на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще стартират и спектаклите в любимото на публика пространство - Камерна сцена „МИРАКЪЛ”, където едни от най-обичаните актьори ще представят: „ЕДНА НОЩ С ТЕБ”, „ВКУС НА МЕД” и „ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай