Владо Карамазов: Припаднах на "Сървайвър"

Владо Карамазов: Припаднах на "Сървайвър" | StandartNews.com

Състезанието не се печели с мускули, а с ум, каза водещият

София. Опасен инцидент преживял Владо Карамазов по време на снимките на "Сървайвър" в Камбоджа. Водещият разказа пред бТВ, че се обезводнил заради небрежност и припаднал.

"Трябваше да пия много вода, постоянно, по час буквално. Както всички останали. Един път дойде нашият лекар и се заприказвах с него, забравих да пия вода. Паднах, едва ме свестиха, а трябваше тъкмо тогава да водя епизод. Легнах до едно дърво, изпих 3 литра вода. Дадоха ми и сладки неща - не знам как са намерили, там се намират трудно. Изядох ги и лека-полека се оправих и си изводих играта. Оттогава насетне никога не забравих да пия вода", разказа Карамазов. Той добави, че ужилванията, ухапванията и пораженията, които тежкият климат нанася, са ежедневие.

"Сървайвър" е най-добре измисленият риалити формат. Това е тест на духа. За себе си открих, че съм издръжлив", каза звездата на Народния театър и добави, че този сезон на риалитито е най-добрият от всички заради страховити обрати и изпитания сред участниците. В екипа е имало отличен пилот на хеликоптер, с който Владо прелетял над цяла Камбоджа и видял внушително красиви гледки.

"Преди първо исках да бъда участник, сега по-скоро не бих. Но ако все пак съм от другата страна, мисля, че ще спечеля, понеже добре познавам това състезание. Не съм толкова силен физически, но пък имам много подходящ характер за това. Знам как да омотая всички около мен и как да ги заблудя, а това е най-важното в тази игра. Тези, които са само мускули, никога не стигат до края. Трябва да си интелигентен и умен, за да спечелиш. Да знаеш как да пробиеш, с кой докъде да стигнеш, как да излъжеш", издаде рецептата Владо. Той си припомни, че точно преди 10 години е бил в Камбоджа. "Стана ми малко тъжно - кога мина толкова време? Разстроих се, толкова бързо са се изтърколили тези години", каза актьорът. И добави, че мястото, в което се чувства най-добре, е Аржентина. "Адски хубава страна. Много искам да живея в Буенос Айрес - огромен, весел, цветен град. Всичките сървайвъри ги снимахме с аржентинци, много готини хора. Усещам много голяма близост с тях", заяви Владо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай