VIP съквартирантите в битка с егото си

VIP съквартирантите в битка с егото си | StandartNews.com

Новата седмична мисия разделя всеки Съквартирант с най-ценното за него

Big Brother е битка на характери. В продължение на 11 години, популярни и непопулярни лица прекрачват прага на най-известната Къща, за да се впуснат в тази битка. Зад стените на Къщата много хора са давали отговор на въпросите, които често задават към себе си и са разбирали реалната големина на собственото си его. Новата седмична мисия #КОЙ е поредното изпитание за егото, характера и жертвоготовността на Съквартирантите. Тази вечер ще видим с кое свое качество трябва да се пребори всеки звезден обитател и готов ли е да го направи в името на общото благо.

Големият брат ще се постарае да поиска от всеки един това, което той най-много пази в себе си. Люси ще трябва да се откаже от чревоугодничеството си и да започне на спортува. Иво ще даде обет за мълчание. Джино ще трябва да избръсне главата си, а Луна – да жертва имиджа си. Ернестина ще се сбогува с тактичността си, а Кичка и дует Ритон ще трябва да пожертват гордостта и егото си и да направят lip sync изпълнение на чужда песен.

На фона на жертвоготовността на Съквартирантите, един от тях ще се замисли дали да приеме мисията и ще застраши всички с бюджет под минималния. Кой е той и дали общата еуфория и отборен дух ще успеят да го разубедят, или той ще поеме огромната лавина от недоволство, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай