Виктория: Често имах моменти на слабост

Преди една година родната певица беше обявена за български представител на Евровизия

Виктория: Често имах моменти на слабост | StandartNews.com

Българската звезда на Евровизия Виктория и екипът ѝ отбелязват днес една година от обявяването ѝ за български представил на най-голямата музикална надпревара в света. В откровено интервю в YouTube канала на талантливата певица, тя говори искрено за трудностите, през които е преминала през последната една година, както и за метаморфозата ѝ като човек и артист.

"За една година мисля, че има доста голяма промяна в мен. Трябваше да премина през много емоции и много работа. Досега не ми се беше случвало да работя толкова много, защото не съм имала такива големи събития в живота си. Това в началото ми се стори доста стресиращо, но после осъзнах, че всъщност е много хубаво, защото ми дава много. Научих се да бъда по-уравновесена като човек и да приемам нещата по-леко. Преди ги приемах доста емоционално. Чувствам се едно стъпало нагоре като човек", споделя тя.

Младата певица от Варна беше големият фаворит за победата на конкурса Евровизия 2020 преди той да бъде отмнеен. Песента ѝ "Tears Getting Sober" спечели симпатиите на музикалните фенове от цяла Европа. Последните 12 месеца обаче не са били много лесни за Виктория.

"Откакто отмениха Евровизия не съм слушала "Tears", освен ако не съм я чула някъде по радиото. Не мога да си я пусна да я изслушам. Още не съм преживяла това, че не мога да я изпея догодина."

Виктория говори и за най-тежките си моменти: "Доста често съм имала моменти на слабост покрай цялата тази отговорност, която нося. И много често има голям хейт. В началото не ми повлия добре. Гледах да съм повече непукист, но имах моменти, в които се сривах. Не мисля, че има човек, който да не се влияе, когато някой го обижда."

Преди по-малко от седмица Виктория представи новото си музикално видео към песента "Ugly Cry". Клипът разказва за тежката цената на славата, която всеки артист трябва да плати. "Ugly Cry" е една от композициите, с които България може да вземе участие на Евровизия 2021 в Ротердам. Според правилата на конкурса, всяка песен, която е публикувана след 1 септември, може да се включи в надпреварата през месец май, когато близо 200 милиона души ще вперят поглед към изпълнителите на Евровизия 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай