Веско Маринов: Освободих екипа си

Изчезва мелодията, както и човешките отношения между нас, заяви певецът

Веско Маринов: Освободих екипа си | StandartNews.com

С голяма отдаденост и любов към музиката, семейството, първите стъпки в кариерата и вярната публика е наситена забележителната кариера на Веселин Маринов. А всичко това вече е описано и в книгата му "От любов".

"Всички знаем какво се случи в тази година. Животът ни отиде в посока, в която никой не е подозирал. Много пъти съм казвал, че толкова добре съм подготвен в работата си, че няма какво да ме изненада, но дойде нещо, което обърка живота на всички. Любовта на моето семейство, хубавите неща, които се случиха през този тежък период, ми помогнаха да вървя с достойнство и надеждата", каза певецът в студиото на "България сутрин".

Той е първият от семейството му, който прекарва Ковид-19: "Всички, с изключение на жена ми, минаваме по реда, както и моите приятели. В момента дъщеря ми е болна. За празниците всички ще сме преминали през него".

Маринов сподели още, че не е имал намерения да издава книга, а убежденията му са, че тези неща трябва да се случват по-късно. "Няма да забравя думите на Тончо Русев, който ми казваше: "Веско, когато няма какво да дадеш, започваш да пишеш книга". Да, но наскоро прочетох книгата на Стефан Данаилов, а в разговор с детето на мой близък, което е ученик в гимназия, виждайки книгата в колата ми, ме попита кой е този. Как е възможно емблематични личности в нашата история да не се познават?! Нашето образование много закъсва откъм възпитателния момент".

Именно това го подтиква да напише и книгата. "Дано тя получи своето признание. Имах обещание пред себе си да започна тази книга, когато ме напуснат най-близките хора в моя кръг. Идват времена на раздели с хора, които са ти дали основата, възпитанието, това какъв си в момента. Хората, които са ти били пример, големите личности в България. Много съм чувствителен и трудно го преживявам - бездуховността, която се лее навсякъде. Изчезва мелодията, както и човешките отношения между нас".

Маринов споделя, че през годините си е позволявал огромна техника и мобилност, създадена чрез кредити. "На мен ми е много трудно, защото тази непредвидима година съвпадна с разходи, които така или иначе имам. Това наруши цикъла ми на правенето на нови песни. Освободих хората, които работеха за мен. Само пиарка остана. Имах по 7-8 концерта на месец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай