Венета Харизанова става дъщерята на Джаро

Навиват звезда от ранга на Камата и политик за "Под прикритие"

Венета Харизанова става дъщерята на Джаро | StandartNews.com

Венета Харизанова става щерката на Джаро. Красавицата ще е голямото ново попълнение в екипа на "Под прикритие", научи "Стандарт".

Продуцентите пазят в тайна най-голямата мистерия - на кого ще поверят ролята на Ния Туджарова. Дори не издават дали щерката на Джаро ще е брюнетка или блондинка.
Екипът на хитовата лента се събира в края на август за снимките на четвъртия сезон. Новите серии ще са още по-зрелищни от преследванията с яхти и коли от третата част на сагата. Последният епизод поднесе куп изненади на феновете. Иво Андонов хвана Мартин и го отведе при Джаро, който се криеше в горска хижа. Петър Туджаров обаче вместо да пусне куршума на ченгето "под прикритие", стреля по бившия си авер Иво Андонов. Затова и се очаква дъщерята на Джаро да е ключова тази есен. Красавицата със сигурност ще тръгне да отмъщава за баща си - но не е ясно на кого. Слухове по жълтите павета пък разнасят, че Джаро ще предаде Богу дух. Причината е, че Михаил Билалов, който играе гангстера, се снима в "Четвъртата власт".


В новия сезон на гангстерската сага ще има и още нови звезди. Освен актьори в лентата ще се появят и популярни българи от ранга на Христо Стоичков. Продуцентите преговарят и с бивш министър и политик, който може да има епизодична роля в "Под прикритие 4".


Екипът на лентата е почти готов и с кастинга за статисти. Продуцентите са избрали хора за масовките, които ще играят охранители или мотористи. На 13 септември кастинг за статисти ще има в пловдивския бар "Планет".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай