Велко Кънев оживява в „Умно село“

Спомняме си за големия актьор на 26 юли по Bulgaria ON AIR

Велко Кънев оживява в „Умно село“ | StandartNews.com

обектива към непозната страна на личностите, изграждащи съвременната българска култура, ще се излъчи на 26 юли в ефира на Bulgaria ON AIR точно в 19:30 часа. Вторият портрет, който прецизно изрисуват авторите Антоанета Бачурова и Владимир Люцканов, е посветен на изпълнения с радост и тъга, сълзи и смях, пъстър живот на Велко Кънев.

Зрителите ще си припомнят добротата, смиреността и искреността, скрити зад погледа на емоционалния и чувствителен актьор. Освен велик артист на сцената, Кънев ще бъде запомнен и с неподправения позитивизъм, с който гледа на живота и на пръв поглед непреодолимите изпитания на съдбата.

Филмът "Голяма риба" връща към моменти, оставили ярък спомен в съзнанието на Велко и променили посоката му. Ценител на българската природа и истински родолюбец, Велко Кънев споделя кои са късчетата елховска земя, на които открива свободата, пречиства мислите си, а понякога и се усамотява. Докато се отдава на любимото си хоби и се наслаждава на красотата на дивната природа между Странджа и Сакар, актьорът отваря вратите на дома си за авторите на „Умно село“, където енергичната му майка, носеща духа на млад човек, се грижи за безупречното гостоприемство и вкусните гозби. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай