Васил Бинев: Беше изключително преживяване

Изключително интересен образ е Иво Фотев, категоричен е актьорът

Васил Бинев: Беше изключително преживяване | StandartNews.com

Часове преди първи епизод на „Откраднат живот: Финалът“ актьорът Васил Бинев сподели в „На кафе“ за емоциите и предизвикателството да изиграеш един от главните и емблематични герои в хитовата поредица – този на безскрупулния бизнесмен Иво Фотев.

„Беше изключително преживяване за мен да се срещна с този персонаж. Живеех с него приблизително две години и половина. Много неща научих – някои добри, други се питах как да проумея и оправдая. Но в крайна сметка мога да кажа, че постигнахме някакво съгласие“, с усмивка разказва той.

ВИЖ ОЩЕ: "Откраднат живот" завършва с 507 епизода

„Изключително интересен образ е Иво Фотев. Не обича да губи, като при него това е превърнато в лична философия и начин на живот. Готов е на всичко, за да постигне целите си, дори да премине през живота на хората“.

В пълен контраст с образа си, актьорът казва за себе си, че е либерален и склонен да приема загубите в живота. „Аз съм по-благосклонен, мога да отстъпя една-две крачки назад и тогава да взема решение какво да правя. Но признавам, той ме срещна с една по-различна форма на свободата, а именно свободата да живееш в състояние на безнаказаност“, казва Бинев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай