Варненка развя трибагреника в Китай

Варненка развя трибагреника в Китай | StandartNews.com

Пекин. Две българки показаха прелести на конкурса "Мисис Свят", който се проведе преди дни в Китай. Моделката Антония Петрова зае пето място в състезанието, но тя представяше Русия, където бе избрана за най-красивата госпожа по-рано тази година. Ивелина Павлова от Варна пък защитаваше българската чест. Тя се завърна у дома преди ден, а на аерогарата я чакаха двете й деца и съпругът й. Макар и без позиция, Ивелина успя да очарова журито. То категорично й присъди приза за най-добро сценично присъствие.

"За мен това бе едно предизвикателство. Видях как се организира най-престижният конкурс за омъжени жени и останах впечатлена. През целия престой в Гуанджоу срещнах хора, които желаеха да покажат всичко най-красиво от културата на този народ. Сприятелих се с много от участничките и сега очаквам някои от тях да посетят България", сподели Ивелина, която е мениджър на известна верига заведения.

За конкурса в Китай тя дефилира с национална носия на танцовата школа "Колеви" от морската столица. Официалната й рокля пък беше ръчна изработка. Тя дори развя трибагреника ни при един от кръговете на конкурса.
Засега най-доброто постижение на българка на конкурса "Мисис Свят" е на Яненка Люцканова, която през 2003 г. в Лас Вегас стана четвърта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай