Убийства по приказки на братя Грим

Убийства по приказки на братя Грим | StandartNews.com

Детектив Ник Бъркхард (Дейвид Джинтоли) разследва убийства в Портланд, Орегон. Той има има странна тайна. Наследник е на елитна група ловци, която трябва да предотвратят проникването на свръхестествени създания на Земята. Героят поддържа баланса между човешките и митологичните същества в този свят. Докато се опитва да предпази годеницата си Жулиет Силвъртън и партньора си Ханк Грифин от опасностите на новата си дарба, Ник все повече се оплита в битките и съюзите на света на Грим. Съветникът му Монро се е отказал от кръвопийството и сега води нов начин на живот. С негова помощ детективът ще се изправи срещу вещици, тролове и много други зли същества. В трети сезон детектив Ник Бъркхард е отровен със специален токсин и се превръща в зомби. Хората пред екраните не бива да се заблуждават от "приказния" сюжет. Сериалът е умела смесица между драма, фентъзи и хорър. Режисьори на серийната лента са Стивън Карпентър, Дейвид Грийнуолт и Джим Коуф. Създаден през 2011-а, серийният филм продължава да се снима в САЩ с нарастващ от публиката интерес. В световната кинобаза "IMDb" има рейтинг 7,8 от 10 точки.

Първоначално през 2008-а поредицата е предложена на продуцентите от "CBS", но те отказват заради тогавашната стачка на сценаристите в Америка. През 2011 "NBC" обявява, че е поръчала серия, озаглавена "Грим". Следва ангажимент за цял сезон. Критиката дава смесени отзиви за епизодите, но повечето клонят към положителни. Определят впечатляваща смесицата между фин хумор и стряскащ ужас.

Несъмнено Дейвид Джинтоли приковава вниманието с умелата си игра и впечатляваща физика. Актьорът живее в Портланд, Орегон, където се снима поредицата, донесла му най-голяма слава досега. Често жителите там могат да го видят да отива на работа с колело. През 2012 година, когато снимките на сериала са на пауза, Джинтоли заминава за Кения. Там помага в сиропиталище за слонове и осиновява едно от животните. Сърцето му е заето от колежката му Битси Тулоч. Актрисата има епизодични участия в "Досиетата "Грим". В кариерата на Дейвид се виждат заглавия като медицинската драма "Анатомията на Грей". Изиграва различни герои в още няколко сериала със съмнителен успех и кратки филми. Зрителите все повече искат да го видят на големия екран и чакането им най-накрая е възнаградено. Тази година на фестивала "Сламданс" актьорът представи комедията "Buddymoon", на която е сценарист. Филмът разказва историята на Дейвид (изигран от Джинтоли) - актьор с неголяма слава и звезда дете в миналото, който е изгонен от годеницата си точно преди сватбата. С най-добрия си приятел Флула се впускат в 10-дневно приключение. Двамата тръгват пеша за Колумбия.

Третият сезон на сериала се завъртя тази седмица в ефира на "Кино Нова". Зрителите могат да го гледат всеки делничен ден от 19 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай