Фарс на Оскарите! Ето ги най-лошите водещи

Някои от най-зле представилите се през годините

Фарс на Оскарите! Ето ги най-лошите водещи | StandartNews.com

След 95 години Оскарите са най-известните награди за филми на всички времена. Кинокритици, както и кинолюбители  по цял свят чакат с нетърпение да видят кой актьор ще вземе статуетката в определената категория.

Кои обаче са възможно най-лошите водещи на наградите през годините? По-долу ще покажем топ три на най-зле представилите се лица, които са дирижирали наградите "Оскар":

3. Дейвид Летърман през 1995 година:

Това, да намериш интересен водещ на наградите, е много труден процес. Понякога той изиграва лоша шега на организаторите, дори ако са сложили лице, като успешния комик, телевизионен водещ и актьор Дейвид Летърман. Неговото водене през 1995 година бива определено като “най – скучното и неловкото” в историята на наградите. Тогава той вкарва неуместен хумор и забравя репликите си през цялото време. Това го слага на трето място в класацията.

2. Джеймс Франко и Ан Хатауей през 2011 година.

През 2010 година Алек Болдуин и Стив Мартин водят наградите с голям успех. За това организаторите решават да представят друго дуо, което да представя "Оскарите" на следващата година. Това са Джеймс Франко и Ан Хатауей. Оказва се, че между двойката няма никаква “химия”. Хатауей демонстрира нахалство, а Франко “блести” с неадекватна усмивка. Тези две неща, а и много други, правят самата церемонията “исторически неудобно преживяване”, като ги поставя на второ място за най-лоши водещи на Оскарите за всички времена.

1. Сет Макфарлън през 2013 г.

Създателят на анимацията за възрастни “Family Guy” печели приза, като той води Оскарите чрез типичния си специфичен хумор, който не се харесва на публиката. Той е съчетан с песни и танци, като се шегува с актриси, които са се показвали топлес през годините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай