Три БГ сериала по Нова от пролетта

Праймтаймът ще бъде окупиран от „Откраднат живот“, „Дяволското гърло“ и „Господин Х и морето“

Три БГ сериала по Нова от пролетта | StandartNews.com

„Господин Х и морето“ се казва най-новият български сериал, който ще гледаме от пролетта по Нова телевизия. Поредицата, която влезе в медиите с работното заглавие "Фалшив герой", е изпълнена със заплетени комични любовни и битови ситуации. Във фокуса им е героят на Калин Врачански, който се забърква в противоречиви отношения с четири жени. Историята разказва с хумор за малките и големите лъжи, за фалша и за щастието от това да свалиш маските. Лентата,  определяна едновременно като комедия и криминале, е заснета основно във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказаните имена, сред които са още Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим още Доротея Толева, Станислава Николова, Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.

Праймтаймът на Нова телевизия скоро ще бъде окупиран от още два родни сериала. Разследващата криминална драма „Дяволското гърло“ се очаква да бъде сред най-интересните проекти на идващия сезон. Сериалът е заснет почти изцяло в Родопите и макар да е първото българско заглавие в този популярен в цял свят жанр, към него вече е заявен предварителен интерес от международните пазари. В „Дяволското гърло“ има мистика и тежки престъпления, засягат се още значими социални теми - предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси. Владимир Карамазов влиза в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора Духовникова е криминален профайлър, изпратен от София, който му помага. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са сред звездите на мащабната продукция с режисьори Павел Веснаков и Митко Димитров.

Снимките на новия седми сезон на най-успешния ни медицински сериал „Откраднат живот: Любовта лекува“ вече започнаха в новата частна болница „Света Анастасия“. Пред камерите са Владо Пенев, Юлиан Вергов, Диана Димитрова, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева. Социологическите данни показват, че най-предпочетените сериали от активното население (18-49) през 2018 са излъчвани по Нова - премиерните сезони на „Откраднат живот“ и „Полицаите от края на града“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай