Трагедия: Поп фолк певецът Ангел издъхна в "Исул"

Семейството не вярва, че смъртта е причинена от Ковид-19

Трагедия: Поп фолк певецът Ангел издъхна в "Исул" | StandartNews.com

Популярният поп-фолк певецът Ангел е починал тази нощ в София, съобщили са негови близки.

Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват как се е стигнало до фаталния край, след като е бил почти оздравял от пневмония. 

По думите им, Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял преди десетина дни и е постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри. Той се възстановил бързо и имал намерение да си тръгне от болницата. 

"Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород", споделя близка на певеца. В крайна сметка Ангел бил настанен в "Исул", където се почувствал добре. Той говорил с близките си вчера и звучал много добре. Докато тази сутрин от лечебното заведение не съобщили кошмарната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на инфекция от коронавирус.

"Как така изведнъж тази нощ се разболя от COVID и почина, при положение, че вчера звучеше чудесно?! Дори поръча да му донесат скара и изяде голямо количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал такъв апетит", разказва близката на певеца, цитирана от Лупа.бг . Семейството и приятелите на Ангел са шокирани от внезапния му край и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния изпълнител да бъдат проучени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай