Тони Димитрова се завърна /Видео/

Звездата пусна първа песен след семейната трагедия

Тони Димитрова се завърна /Видео/ | StandartNews.com

Тони Димитрова се завърна с чисто ново парче. "Любов в сегашно време" е първата песен на култовата певица след семейната трагедия, която тя преживя по време на пандемията. Естрадната легенда загуби брат си Йордан след усложнения заради Ковид. Наскоро тя призна, че все още преодолява кончината му, но събира сили, за да продължи с концертната си дейност. 

"Преди около две години за себе си, тук открих един магьосник на думите, Красимир Трифонов! От хубави-по-хубави стихове! И замечтах да изпея тези красоти! И един прекрасен ден, без да знае за това, Светльо Лобошки ми изпрати песен. По текст на Краси! Беше голяма радост! Но…след радостта ни нагази кошмарът. И песента тъжно стоеше изсвирена, но неизпята. Имах причини. Сега е време да ви я представя: “Любов в сегашно време” - музика Светослав Лобошки - Светле, голям си, гордея се, че те имам в живота си!

Текст - Красимир Трифонов - Благодаря ти, Краси, че се намерихме и се надявам скоро да се видим за първи път. И вярвам, че ще пишеш и вдъхновяваш, лирична и прекрасна душо! Барабани - моят скъп Теодор Янков. Вокали - моето талантливо и добро момче Миро Станчев! Звукозапис, мастер и бас китара безценният ми Нивелин Мирков! А на вас мили мои, които не спирате да ме подкрепяте, да ми пишете, да вярвате в мен, признавам, че сте силата, от която имах нужда през тези трагични за всички нас месеци! Обичам ви!", пише Димитрова във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай