Тони Димитрова с песен за покойния си брат /Видео/

Йордан загуби битката с Ковид в края на миналата година

Тони Димитрова с песен за покойния си брат /Видео/ | StandartNews.com

Тони Димитрова посвети нова песен на покойния си брат, който в края на миналата година загуби битката с COVID-19. Освен към него, "В сянката на твоята душа" е жест към всички, които са си отишли в последната година вследствие на пандемията. Това обяви самата естрадна икона с дълга и искрена публикация в социалната мрежа.

"Имаше най-хубавите трапчинки на света! Когато бях малка, с часове стоях със забити показалци и си прищипвах бузите, та да си направя и аз такива. Когато съм се родила, ти си бил на 4 годинки и малко след изписването ми, си посегнал да ме погалиш като спя, ама баба ни те плеснала през ръчичките, за да не ме събудиш. И ти с нокътчето си ми одрал меката бебешка бузка. Носих този белег допреди години, сега съжалявам, че се е изличил", започва постът на певицата във Фейбук.

Тя добави, че в звукозаписното студиото песента се е получила много трудно, тъй като не е можела да я изпее от болка.

"Когато записвах тази песен, си мислех за теб, и все плачех... Защото от една година те прегръщам само в съня си! Подари ми я Хайго Агасян, думичките са на Лора Кекевска, аранжимента е на Светльо Лобошки, а Нивелин Мирков ме записа и все ми казваше: "Хайде днес да не плачем!". Ще те чакам в съня си, Бате! Посвещавам тази песен в памет на всички, които изгубихме в пандемията", завърши Тони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай