Тони Димитрова припаднала преди представление

Певицата преживяла адски стрес покрай моноспектакъла си за Едит Пиаф

Тони Димитрова припаднала преди представление | StandartNews.com

Тони Димитрова е припаднала преди да излезе на бургаската сцена за моноспектакъла си за Едит Пиаф, призна самата певица в шоуто на Цитиридис. „Борето Чакринов трябваше да вика Бърза помощ”, върна лентата звездата към инфарктния момент, в който режисьорът и директор на морската трупа е реагирал мигновено. След този драматичен случай Тони се отървава от страха преди всеки спектакъл. „Театърът ме направи свободна”, категорична е тя.

За радост на зрителите Тони направи дует с Николаос – двамата пяха „За кой ли път”, а след това тя сподели, че хваща микрофон за сефте от 25 октомври насам. „Никога не се притеснявам от публиката, а се страхувам дали ще се получи магията. Но на петата песен най-късно се успокоявам и всичко идва на мястото си”. В началото на кариерата й е изпитвала истински срам под прожекторите, но животът й помага да се отърси от него и да продължи напред. „Видях, че мога да предизвиквам усмивки и си казах: Защо да не го правя?!”.

Тони разказа още една любопитна история – на един от концертите им с Разградската филхармония високите токчета и на двете й обувки се заклещили в процепи на сцената. Страхотният диригент Левон Манукян най-хладнокръвно я издърпал от капана.                 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай