Тони Димитрова: Още имам паник атаки

Страх ме, че страхът ще се превърне в наш господар, казва голямата певица

Тони Димитрова: Още имам паник атаки | StandartNews.com

Тони Димитрова определя своята 2020-та с единствената дума „Болка“. Голямата певица признава, че за кратко се е превърнала в остров, но хората, за които е важна, не са й позволили да потъне докрай в мъката след смъртта на брат си. „Изгубих моя герой. Той беше супермен за всички нас – голямата любов на снаха ми, най-добрият баща на децата си. Всяка сутрин се събуждахме с надеждата, че той ще се подобри. Докато един ден ни съобщиха... Вих като вълчица, колкото глас ми държеше. Батко беше най-светлият, най-благородният човек на света – умен, рядко скромен, отличник в живота. Нося го в мен. Той ми казваше, че никога не е късно да започна отначало. Веднъж ми написа „Приятел може да те предаде, брат ти – никога“. Времето не лекува болката“, сподели страданията си звездата пред Мон Дьо.  

Тони не крие, че още е подвластна на депресията и има паник атаки. „Страхът води до сгромолясване. Но най-много се опасявам от това, че страхът ще се превърне в наш господар. Понякога и аз не успявам да го победя на секундата. Това се случва, когато съм сама и се вглъбя в себе си“, откровена е изпълнителката на десетки хитове.   

Тони признава, че тепърва ще се опита да се съвземе. "В живота плувам добре, въпреки че много пъти съм гълтала вода - и сладка, и солена, и горчива. От нищо не се срамувам - аз съм верен приятел, честен и работлив човек. Имам само един тригодишен провал, който бих изтрила като с гума от живота си - беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е. Научих се да отказвам".  

Поп звездата разказва, че е свикнала и да я хвалят, и да я хулят, а самата тя се чувства твърде обикновена, за да се изживява като "култова". Затова пък е приела самотата за свой приятел. Навремето много се дразнела от клюките. "На кого ли не ме писаха любовница - нито веднъж не уцелиха", усмихва се тъжно Тони. И уточнява, че трима души са променили живота й - Ева, Гого и Стефан Диомов.      

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай