Том Джоунс слуша бг музика

Звездата отдъхва в хотела, поиска да опита родни ястия

Том Джоунс слуша бг музика | StandartNews.com

"Върнах се заради хората. Публиката ме искаше и ето ме отново в София", бяха първите думи на родна земя на Том Джоунс. Легендарният певец кацна във вторник вечерта с чартърен полет от Тел Авив. Пред репортерите, които го очакваха на випа, той обясни, че концертът му в България тази есен е бил изрично негово желание към агента му и това се дължи изцяло на верните фенове. Сър Джоунс пристигна с 20 души екип. Певецът, който е и рицар на Кралицата, сподели още, че иска да си купи дискове с българска музика, предимно фолклорна. Запитан защо вече не си боядисва косата, той отвърна: "Не изглеждаше естествено. Не може като остарееш, все да си с черна коса". Сегашната му визия даже е по-интересна - като мавър със снежнобели къдри и ярко сини очи.

Днес певецът, по когото жените по цял свят въздишат от половин век, се очаква да изпълни хитовете от последния си албум "Spirit in the room" в зала 1 на НДК. През деня 73-годишният уелсец се е наслаждавал на спокойствието и лукса в хотела. Очаква се утре след концерта той да пообиколи София, казаха от "Болкан ентъртейнмънт". Том Джоунс, явно настроен на спиритуалистична вълна, както подсказва и заглавието на албума, е споделил пред домакините си, че иска да усети духа на града - нещо, което не е успял да стори при предишното си посещение. Изпълнителят на "Дилайла" бил много скромен и не капризничел относно менюто. Нямал нищо против да опита от традиционните ни гозби.

Шоуто му е предвидено с изцяло нова сценография, програма и мултимедия и специално осветление и озвучаване, внесени у нас от Германия, за да покрият техническите изисквания на един от най-популярните и обичани изпълнители в света. По предвартиелна информация се очаква зад перкусиите и барабаните да застане горещата мацка Стела Мозгава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай