Тъмни сделки излизат наяве в "Пътят на честта"

Неочаквани разкрития и лични вражди ще пренаредят събитията в новите епизоди на хитовия сериал

Тъмни сделки излизат наяве в "Пътят на честта" | StandartNews.com

Неочаквани разкрития и лични вражди ще пренаредят събитията в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по Нова. Мистериозното минало на Киро Християнина продължава да преследва Жаки и я тласка неусетно и все по-дълбоко към подземния свят. След отвличането и загадъчното нахлуване в шоурума за диаманти, вдовицата ще се изправи пред действителност на задкулисни машинации и тъмни сделки, за които не е подозирала. Каква е причината за взлома в бутика и кой стои зад него? И с какви коварни истини ще се сблъска още Жаки?  

Условията за развод, които Анелия споделя по време на срещата с адвокатите, няма да дадат мира на Калоян. Той все още е шокиран от исканията и не може да повярва на опита за изнудване. За бизнесмена споразумението, в което дава половината от компанията си на Анелия и няма право да вижда децата си свободно, не стои на дневен ред. Калоян осъзнава, че семейните конфликти застрашават все повече отношенията с децата му и много скоро трябва да вземе решение как да се справи с развода. Какво ще опита да направи той, за да прекрати изтезанието, на което го подлага Анелия? И има ли шанс да промени мнението си, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата от вторник до четвъртък в 20:00 ч.

В Бургас излизането на Страхил от затвора ще накара Симона и Дичо да потърсят правен съвет за издаване на ограничителна заповед. Двамата са истински притеснени какво би могло да се случи на Лазарина, ако той потърси отмъщение за показанията на момичето. Единственият факт, който им носи спокойствие е, че Димитър е все още зад решетките. Страхил обаче вече има изграден план за действие и се отправя към София. Какво го отвежда там и какво планира да стори?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай