Тейтъм иска да унищожи Мила Кунис

Тейтъм иска да унищожи Мила Кунис | StandartNews.com

Красавецът Чанинг е гущероподобен килър в "Пътят на Юпитер"

С "Пътят на Юпитер" дуетът Уашовски - Анди и сестра му Лана, която някога беше Лорънс - се завръща към любима тема, разработена в "Матрицата" и доразвита в "Облакът Атлас". А тя е за жителите на Земята като източник на естествена генетична субстанция. Планетата ни отново е превърната във ферма за скъпоценен биологичен материал.

Неочакваната смърт на кралицата от космическата династия Абрасакс отприщва дворцови интриги, заговори и конспирации между трима потенциални кандидати. Играта загрубява, когато те разбират, че по стечение на обстоятелствата пряката наследница на трона се намира на презряната планета Земя. И докато злосторниците изпращат гущероподобни килъри, за да елиминират нищо неподозиращата избраница на съдбата, други се опитват да я спасят в името на реда, сигурността и стабилността на космоса. Тя живее в Чикаго и е американската гражданка от руски произход Юпитер Джоунс (Мила Кунис).
Във фантастичния сценарий Чанинг Тейтъм е в ролята на Кейн, половин човек и половин вълк. Този генетичен хибрид е изпратен да открие Юпитер Джоунс и да я обезвреди. Юпитер е родена под звездното небе и предсказанията за нея са, че е предназначена за велики дела. Вече пораснала, тя мечтае за звездите, но се буди в студената реалност, в която чисти тоалетни и връзките й се разпадат. Едва след като Кейн, ловецът на глави и бивш военен, я открива, тя започва да съзира съдбата си, която я е очаквала през цялото време. Предстои да видим дали младата жена, чийто генетичен код може да я превърне в следващия владетел на Вселената, ще промени цялото космическо равновесие. "Пътят на Юпитер" е труден и изпълнен с много рискове.

В лентата ще видим и нашумелия напоследък Еди Редмейн ("Теорията на всичко") и Шон Бийн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай