Тейтъм и Хил стават каскадьори

Млади полицаи се правят на колежани във "Внедрени в час 2"

Тейтъм и Хил стават каскадьори | StandartNews.com

Айс Кюб е злобен капитан в продължението на хитовата комедия

Младите полицаи Шмид (Джона Хил) и Дженко (Чанинг Тейтъм) се изправят пред големи промени, когато им се налага да влязат под прикритие в местен колеж. Това е в основата на сюжета на филма "Внедрени в час 2". Лентата започва с автомобилно преследване, в което двамата герои са на покрива на тежкотоварен камион и е прекрасен пример за това как създателите вплитат комедия и екшън. Сцената е заснета от Хил и Тейтъм без дубльори. Чанинг скача върху камиона и преследва лошите, докато Джона увисва безпомощно с главата надолу.

Когато Дженко среща сродна душа в отбора на колежа, а Шмид се влива в местната бохема, те започват да се съмняват в партньорските си отношения. Сега те не само трябва да разрешат случая, но и да разберат дали могат да се държат като възрастни. Ако тези двама позастарели юноши успеят да се превърнат от новаци в истински мъже, то колежът ще се окаже най-доброто нещо, което някога им се е случвало.

През 2012-а на голям екран излиза една от най-забавните комедии на годината - "Внедрени в час". Режисирана е от Фил Лорд и Кристофър Милър въз основа на класическия телевизионен сериал, в който двама млади полицаи се внедряват в местната гимназия, където трябва да разчитат единствено на себе си.

"Шмид и Дженко са странна двойка. Те са заедно, защото са партньори. Работят наистина добре, защото всеки от тях има своя принос. В първия филм не се харесват, но сега връзката им е улегнала подобно на брака", обяснява Хил. В резултат Шмид и Дженко се превръщат в незабравима кинодвойка. Продължението показва какво е необходимо, за да остане трайна подобна връзка.

Айс Кюб отново изпълнява ролята на Диксън. "Героят ми е най-злият капитан на света. Той мрази всички еднакво. Виждали сте злобни чернокожи капитани. Е, аз искам да съм номер едно", коментира Кюб. "Отношенията между Шмид и Диксън зареждат комедията. Шмид би трябвало да стои по-ниско в йерархията спрямо Диксън, но се държи с него като с равен", твърди Лорд.

За поддържащите роли продуцентите са подбрали все млади актьори. Мая, която си пада по Шмид, след като двамата се срещат на поетично събитие в кафетерията на колежа, е Амбър Стивънс. Уайът Ръсел е в ролята на Зук, коутърбека, с когото Дженко веднага се сдушава. Джилиан Бел, изгряваща звезда от сериала "Работохолици", е мръсницата Мерцедес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай