Супер шоуто Hot Wheels (Monster Trucks Live™ Glow Party) осветява София през април

Световното турне на супер колите идва в Арена София с вълнуващо HotWheels® Мonster Trucks Glow парти изживяване за цялото семейство

Супер шоуто Hot Wheels (Monster Trucks Live™ Glow Party) осветява София през април | StandartNews.com
  • Билетите влизат в продажба петък, 9 декември, 10:00

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в София за първи път по покана на Fest Team. Свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление очакват феновете от всички възрасти. Те ще имат възможност да изпитат тръпката да видят любимите си Hot Wheels Monster Trucks на тъмно в единственото по рода си шоу, което ще се проведе в зала Арена София през април в четири епични представления

Билетите са на цени от 33 лв и влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта на Ticketstation. Допълнителна информация за събитията може да намерите на www.hotwheelsmonstertruckslive.com и тук.

Часовете на шоуто са както следва:

Събота, 8 април, 11:30          (Crash зона: 9:30)

Събота, 8 април, 18:30           (Crash зона: 16:30)

Неделя, 9 април, 11:30          (Crash зона: 9:30)

Неделя, 9 април, 18:30          (Crash зона: 16:30)

Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката единствена по рода си възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® и много други, плюс изцяло новия Gunkster™ - как ОСВЕТЯВАТ сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони. Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и дори - раздаване на играчките с марката Hot Wheels. В допълнение, шоуто включва и специална поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross.

В Crash зоната от 2 - 1/2 часа преди всяко представление, ще се проведе и вълнуващо парти. Уникално изживяване, предоставящо на феновете достъп до състезателната площадка, за да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks. Всеки билет за него включва и карта с автограф плюс пропуск с връзка за спомен, ексклузивни за присъстващите в Crash Зоната. Пропуските са ограничен брой и ще се продават до изчерпване на количествата.

Турнето Hot Wheels Monster Trucks Live Europe е в партньорство между Mattel, Live Nation и Raycom-Legacy Content Company, LLC, изцяло притежавано дъщерно дружество на Family Entertainment Holdings, LLC., а в България ще го видим благодарение на Fest Team.

Билетите влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта и за на цени от 33 лв. в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай