Супер шоуто Hot Wheels (Monster Trucks Live™ Glow Party) е този уикенд – 8 и 9 април

Супер колите вече са в Арена София за вълнуващо HotWheels® Мonster Trucks Glow парти изживяване за цялото семейство

Супер шоуто Hot Wheels (Monster Trucks Live™ Glow Party) е този уикенд – 8 и 9 април | StandartNews.com

Остават броени часове до първото представление от семейното развлекателно шоу Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party, което стартира утре в Арена София.

Чудовищните камиони вече са в София за подготовката на грандиозно автомобилно зрелище, което ще преобрази Арена София в най-щурата и нажежена точка на страната. В четири представления феновете ще се насладят на ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и специална поява от поглъщащия коли, дишащия огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross. В Crash зоната от 2 - 1/2 часа преди всяко представление, ще се проведе и вълнуващо парти, по време на което, феновете ще могат да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на чудовищните камиони.

THE MONSTER TRUCKS

С неповторим дизайн, ярки цветове и много детайли, Hot Wheels Monster Trucks се отличават като едни от най-вълнуващите главни герои в шоуто. Може би най-известният от всички е BIGFOOT – голям и син, с масивни гуми и заплашителен вид. Той е класиката на сцената на чудовищните камиони. BONESHAKER, с дизайн на череп, е един от най-отличително изглеждащите камиони. Динозавърът, MEGA WREX, пък е камионът за всички феновете на Праисторията, а TIGER SHARK е акулата на арената - с перка отзад и заплашителна, озъбена усмивка отпред. Две от последните допълнения към линията са здравият и метален DEMO DERBY и GUNKSTER – ярко зеленият и уникален, лепкав на външен вид monster камион.

ПРОГРАМАТА

Събота, 8 април, 11:30 (Crash зона: 9:30)

Събота, 8 април, 18:30 (Crash зона: 16:30)

Неделя, 9 април, 11:30 (Crash зона: 9:30)

Неделя, 9 април, 18:30 (Crash зона: 16:30)

Преди представленията екипът на Fest Team апелира посетителите, независимо от това за коя дата и какъв билет са си закупили, да се запознаят с информацията и инструкциите за достъп за оптимално преживяване. Информация за посетителите на: HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE™ GLOW PARTY и на събитието във Facebook.

Все още може да се закупят билети на:  https://ticketstation.bg/bg/p4056-hot-wheels-2023

Билети ще се продават и на място от Каса 2. Карта на зала Арена София

 

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg,

ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай