Стела Ганчева обеща интересни обрати в "Братя"

В първи сезон героинята й в сериала премина през тежки моменти със съпруга си Велин

Стела Ганчева обеща интересни обрати в "Братя" | StandartNews.com

Образът на Мая Донкова е сред най-свежите и зареждащи в сериала „Братя”. Ориентирана към езотериката, нумерологията и силно вярваща в доброто у човека, тя изглежда не пасва навсякъде, но заедно с дъщеря си Виктория тя успя да постигне успехи.

„Не мога да кажа какво ще се случи с Мая в този сезон, но категорично заявявам, че за всеки един от персонажите предстои много любопитно развитие. Сюжетът също ще ви изненада с интересни обрати”, загатва Стела Ганчева.

В първи сезон на „Братя” героинята й в сериала премина през тежки моменти със съпруга си Велин. Това е провокирало актрисата да се разрови повече по темата за домашното насилие. Тя споделя, че до момента подобно нещо не се е случвало на нея или на нейна близка, но, за жалост, тя е чувала нееднократно за случаи при приятелки на приятелки и въпреки травмата е сигурна, че за това трябва да се говори.

„Най-важното в такава ситуация е да не се мълчи, а да се сподели, защото повечето пъти жертвите на домашно насилие се затварят и не говорят за проблема. Важно е да се споделя!”, казва Ганчева.

За себе си Стела признава, че е типичен представител на женската половина от обществото и обича да обсъжда проблемите си с близки хора и да говори за тях., защото според нея така се раждат решенията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай