Стаси плете на една кука за бебето

Синоптичката на bTV очаква първа рожба на рождения си ден

Стаси плете на една кука за бебето | StandartNews.com

Станислава Цалова ще става майка за първи път около рождения си ден - 28 февруари. Синоптичката на bTV и съпругът й Йордан очакват момченце.

"Ще се казва Светослав, на свекър ми", похвали се чаровната телевизионерка, която е бременна вече в шести месец. Тя се е заела с майчинската мисия да оплете домашни дрешки на бебчето и е измайсторила терлички и жилетки на една кука. Стаси се пробвала и за одеялце, но се получило като шал, сподели тя в "Преди обед".

Синоптичката призна, че това е много чакано бебе и че след воаяжа им с Данчо в Мароко то е станало факт. Тя и мъжът отсега плануват да не го оставят на бабите, ами да го водят навсякъде по света с тях, защото са страстни приключенци.
"Данчо е доста буен, дано детето не е като него", засмя се Стаси. Колегите й и шефовете от bTV много й се радвали. Казали, че няма проблем да води с коремче, защото изглеждала много сладка.

Теодосий Спасов ще надуе кавала в присъствието на маестро Енио Мориконе. Това ще се случи на 10 декември в "Арена Армеец", когато е дългоочакваният концерт на прочутия композитор. Кавалджията на планетата сподели, че за него Мориконе е музикален гений, който чрез своето творчество прави света по-богат и по-чувствен.

Тити Папазов и звездата от НБА Джумейн Джоунс пробваха как Наско от X Factor се справя с дриблите. 16-годишният състезател на "Черно море" е и един от претендентите в музикалната надпревара. Тити, треньорът по баскет на "Левски", поизпоти и двамата под коша. 203-сантиметровият Джумейн Джоунс сега е крило на отбора си. Той е бивш състезател от професионалната лига. Наско пък мечтае някой ден да играе за любимия си "Чикаго Булс".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай